Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Klassiek gedenkteken

Het lichte beeldje wordt omarmt in een nis van natuursteen. De gouden belettering is een mooie combinatie met de zachtgrijze tint van het monument en het beeldje van marmer.

Om het gedenkteken persoonlijk te maken kan het beeldje kan naar... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19379
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Roos
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Natuursteen, Onderhoudsvrij, Staande steen met vloer
Cultuur Christelijk
Geloof Maria
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs
Liefde Roos
Materiaal Marmer, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Symboliek Roos
Uitvoering Staande steen met vloer
Vormgeving Bogen

Productomschrijving

Het lichte beeldje wordt omarmt in een nis van natuursteen. De gouden belettering is een mooie combinatie met de zachtgrijze tint van het monument en het beeldje van marmer.

Om het gedenkteken persoonlijk te maken kan het beeldje kan naar wens worden gemaakt.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Natuursteen


Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.