Klassiek gedenkteken met stijlvolle details

Klassiek gedenkteken met stijlvolle details foto 1
De traditionele vorm en subtiele stijlvolle details zijn op een fraaie manier samengebracht in dit klassieke gedenkteken. Het natuursteen heeft een zachte grijs-blauwe kleur en het oppervlak is mat gemaakt. Hierdoor wordt de zachte textuur van het stee... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33246
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, donker
Liggende deel Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De traditionele vorm en subtiele stijlvolle details zijn op een fraaie manier samengebracht in dit klassieke gedenkteken. Het natuursteen heeft een zachte grijs-blauwe kleur en het oppervlak is mat gemaakt. Hierdoor wordt de zachte textuur van het steen goed zichtbaar. De lettersteen heeft een kenmerkende klassieke vorm met ronde fraseringen en schuine facetten. Als belettering is er voor een traditionele letters met schreef gekozen welke zijn gegraveerd en wit geschilderd. Een fraai detail hierbij is de illustratie die op dezelfde manier als de letters is aangebracht. Het liggende deel is voor de helft bedekt, waarbij de glooiende lijn in de dekplaat voor extra dynamiek zorgt. Op het stijlvolle zacht blauwe glasplaatje is ruimte voor een gedicht of een persoonlijke spreuk.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.