Klassiek grafmonument met zuilen en ketting

Klassiek grafmonument met zuilen en ketting foto 1
Grafsteen met kettingen die bevestigd zijn aan natuurstenen zuilen. De kettingen geven het geheel een klassieke uitstraling.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, acce... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20276
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Orchidee
Collectie Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Paars
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Paars
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafsteen met kettingen die bevestigd zijn aan natuurstenen zuilen. De kettingen geven het geheel een klassieke uitstraling.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen