Kort gedenkteken met ets afbeelding van bos

Met een speciale lasertechniek kan er een gedetailleerde afbeelding of foto in natuursteen worden geëtst, Het bijzondere is dat er heel veel details in de ets worden aangebracht en dat de familie zelf een passende foto of afbeelding kan meenemen om te ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34671
Collectie Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Kleur Grijs, Groen
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs, Groen
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Met een speciale lasertechniek kan er een gedetailleerde afbeelding of foto in natuursteen worden geëtst, Het bijzondere is dat er heel veel details in de ets worden aangebracht en dat de familie zelf een passende foto of afbeelding kan meenemen om te laten etsen in de steen. Omdat de ets echt in de steen wordt gemaakt blijft de afbeelding of foto jarenlang mooi. In dit korte gedenkteken is een foto van een bos geëtst op het linker deel van de lettersteen. Deze helft is gezoet waardoor het antraciete natuursteen strak en modern overkomt. Het rechterdeel van de lettersteen het tegen het linkerdeel geplaatst en heeft een afwijkende, iets meer sierlijke, vorm. Dit deel bevat de opschriften die met een wat traditioneler schreef lettertype verdiept zijn aangebracht. Het natuursteen van dit deel heeft een warme grijs-groene tint. Ook deze steen is mat afgewerkt om zo een eigentijdse uitstraling te realiseren.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.