Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Kort gedenkteken met ets afbeelding van bos

Met een speciale lasertechniek kan er een gedetailleerde afbeelding of foto in natuursteen worden geëtst, Het bijzondere is dat er heel veel details in de ets worden aangebracht en dat de familie zelf een passende foto of afbeelding kan meenemen om te ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34671
Artikelnummer 23442
Catalogus Met bijzondere betekenis
Collectie Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Kleur Grijs, Groen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs, Groen
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Klassiek, Klassiek en traditioneel, Zijkanten iets ovaal

Productomschrijving

Met een speciale lasertechniek kan er een gedetailleerde afbeelding of foto in natuursteen worden geëtst, Het bijzondere is dat er heel veel details in de ets worden aangebracht en dat de familie zelf een passende foto of afbeelding kan meenemen om te laten etsen in de steen. Omdat de ets echt in de steen wordt gemaakt blijft de afbeelding of foto jarenlang mooi. In dit korte gedenkteken is een foto van een bos geëtst op het linker deel van de lettersteen. Deze helft is gezoet waardoor het antraciete natuursteen strak en modern overkomt. Het rechterdeel van de lettersteen het tegen het linkerdeel geplaatst en heeft een afwijkende, iets meer sierlijke, vorm. Dit deel bevat de opschriften die met een wat traditioneler schreef lettertype verdiept zijn aangebracht. Het natuursteen van dit deel heeft een warme grijs-groene tint. Ook deze steen is mat afgewerkt om zo een eigentijdse uitstraling te realiseren.
Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.