Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Kort grafmonument met bronzen boom

Voor dit korte grafmonument is er gebruik gemaakt van een licht, zandkleurig natuursteen. Het gedenkteken heeft een enigszins speelse vormgeving dankzij de schuin geplaatste blokken die tegen de fraaie bronzen boom in het midden aanleunen. De blokken z... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34091
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bewerking Gehakt, Gepolijst
Bloem, plant of boom Blad, Boom, Boom/blad 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder
Graftype Kort graf
Kleur Beige, licht
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuurlijk Boom
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Lantaarn
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Boom
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Bloem/blad/boom

Productomschrijving

Voor dit korte grafmonument is er gebruik gemaakt van een licht, zandkleurig natuursteen. Het gedenkteken heeft een enigszins speelse vormgeving dankzij de schuin geplaatste blokken die tegen de fraaie bronzen boom in het midden aanleunen. De blokken zijn in dit grafmonument de naamstenen en dragen elk aan de voorzijde een naam en datums. Hoewel de voorzijden van de blokken gepolijst zijn, zijn alle zijkanten juist ruw gemaakt. De staande elementen rusten op een liggende plaat van natuursteen die iets verzonken te opzichte van de omranding ligt. De omranding zelf is juist net zo bewerkt als de blokken. In dit geval is de bovenzijde gepolijst en zijn de randen aan de zijkanten juist grof gehakt. Er is ook een fraaie lantaarn toegevoegd die licht en warme geeft.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.