Kort grafmonument met rustieke zuil

Voor dit korte grafmonument zijn cortenstaal, sierstenen en een zuil van natuursteen gebruikt. Hiermee laat het monument echt zien dat 'less' ook daadwerkelijk 'more' kan zijn, dankzij de strakke en tegelijkertijd deels ruwe steen met een rustiek kleur... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35034
Artikelnummer 14105
Collectie Onderhoudsvrij, Ruwe steen, Zuilen
Graftype Kort graf
Kleur Beige, Bruin
Liggende deel Cortenstaal
Materiaal Cortenstaal, Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Onderdeel Zuilen
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Zuil
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Natuurlijke zuilen, Zuilen

Productomschrijving

Voor dit korte grafmonument zijn cortenstaal, sierstenen en een zuil van natuursteen gebruikt. Hiermee laat het monument echt zien dat 'less' ook daadwerkelijk 'more' kan zijn, dankzij de strakke en tegelijkertijd deels ruwe steen met een rustiek kleurpalet. De grafsteen teksten kunnen met losse letters of een tekstplaatje aan de zuil worden bevestigd. In dit moment is gekozen voor losse letters van cortenstaal. De korte basis van het grafmonument maken we altijd exact op maat, zodat het voldoet aan de plaatselijke richtlijn voor de afmetingen. De omranding is van cortenstaal en heeft zijn warme bruine kleur te danken aan de beschermende roestende toplaag. Hierdoor blijft het onderliggende staal in goede conditie. Met lichte sierstenen is de rest van het liggende deel opgevuld en dit geeft het monument een fris accent.
Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.