Leisteen grafsteen met glas

Leisteen grafsteen met glas foto 1
Leistenen grafsteen met een glasplaat voor het opschrift. De grafbedekking is natuurgetrouw opgebouwd en doet daardoor geen afbreuk aan het eindresultaat.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomst... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21942
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Natuurlijk, Zwerfkeien
Dieren Vogel
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Glas

Productomschrijving

Leistenen grafsteen met een glasplaat voor het opschrift. De grafbedekking is natuurgetrouw opgebouwd en doet daardoor geen afbreuk aan het eindresultaat.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.