Modern grafmonument met designzuil

De gebruikte materialen in dit grafmonument zijn rvs, natuursteen en glas. Tezamen vormen deze materialen een echt design gedenkteken. Zo is er een strakke dunne omranding van rvs gemaakt die het liggende deel afbakent. Daarbinnen is het graf bedekt me... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33352
Collectie Bijzonder persoonlijk, Met bijzondere betekenis, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs, Kleurrijk
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen, RVS
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Glazen foto, Split
Steensoort Marmer
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De gebruikte materialen in dit grafmonument zijn rvs, natuursteen en glas. Tezamen vormen deze materialen een echt design gedenkteken. Zo is er een strakke dunne omranding van rvs gemaakt die het liggende deel afbakent. Daarbinnen is het graf bedekt met antraciet gekleurd split en hierdoor komt het groenblauwe glasplaatje goed tot zijn recht. De tekst is dus aangebracht op dit naamplaatje, welke met rvs pinnen goed in de bodem is verankerd. Het pronkstuk is de moderne marmeren zuil waarin en persoonlijk gekozen foto van glas in is verwerkt. Het is natuurlijk ook mogelijk om op deze plek op de grafzuil op een andere manier te decoreren.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.