Modern monument

Modern monument foto 1
De orchidee is in het monument gestraald en staat symbool voor schoonheid en kracht. Dit monument noemen wij modern vanwege de strakke lijnen en de speciale manier waarop het glas gestraald is. Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontwor... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24352
Artikelnummer 14021
Bewerking Gezandstraald diapositief
Bloem, plant of boom Bloem/plant decoratie 2d, Orchidee
Diverse tags Rechthoekig
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, donker, Grijs, Zwart
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Zwart
Persoonlijke toevoeging Decoratie - glas
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig

Productomschrijving

De orchidee is in het monument gestraald en staat symbool voor schoonheid en kracht. Dit monument noemen wij modern vanwege de strakke lijnen en de speciale manier waarop het glas gestraald is.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.