Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Modern monument

Modern monument foto 1
De orchidee is in het monument gestraald en staat symbool voor schoonheid en kracht. Dit monument noemen wij modern vanwege de strakke lijnen en de speciale manier waarop het glas gestraald is. Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier k... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24352
Bewerking Gezandstraald diapositief
Bloem, plant of boom Bloem/plant decoratie 2d, Orchidee
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Glas, Staande steen met vloer
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs, Zwart
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Zwart
Overbodige tags Rechthoekig
Persoonlijke toevoeging Decoratie - glas
Uitvoering Staande steen met vloer
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig

Productomschrijving

De orchidee is in het monument gestraald en staat symbool voor schoonheid en kracht. Dit monument noemen wij modern vanwege de strakke lijnen en de speciale manier waarop het glas gestraald is.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.