Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Moderne kunstzinnige grafzuil met bronzen beeldjes

De modern vormgegeven grafzuil heeft een unieke vorm en is misschien wel eigenwijs te noemen. De zuil heeft een soort houttextuur, wat zorgt voor een warme sfeervolle invloed in dit moderne design. De zuil is verder aangekleed met accessoires van brons... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35391
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Houtimitatie kwartsiet, Kunstenaars, Zuilen
Diverse tags Houtimitatie, Mag weg, Mensen
Graftype Kort graf
Kleur Beige, Bruin
Materiaal Brons, Houtimitatie kwartsiet, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Houtimitatie kwartsiet
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars, Mensen
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Lantaarn, Zuil
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Mensen
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Mensen/heiligen, Zuilen

Productomschrijving

De modern vormgegeven grafzuil heeft een unieke vorm en is misschien wel eigenwijs te noemen. De zuil heeft een soort houttextuur, wat zorgt voor een warme sfeervolle invloed in dit moderne design. De zuil is verder aangekleed met accessoires van brons, zoals het ingetogen letterplaatje en daarboven de moderne graflantaarn van brons. De lantaarn zit precies op de plek waar de zuil overgaat in de twee pilaren. Deze pilaren lopen elk iets schuin toe aan de bovenzijde en hier worden ze weer met elkaar verbonden door het bronzen beeld; een brug met twee mensen die elkaar ontmoeten. De zuil staan op een korte vierkante grafzerk dat bedekt is met split. Daaromheen bevindt zich een rechte cortenstalen omranding, waarvan het oppervlak heel donker is geoxideerd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.