Natuurlijk gedenkteken

Natuurlijk gedenkteken met ruwe keien en beplanting op de grafbedekking. De afbeelding van de reiger is prachtig versmolten in glas. De siergrassen achter de glasplaat benadrukken het natuurlijke karakter van dit gedenkteken.De natuur levert ons de moo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18746
Bloemen en planten Bloem
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk
Dieren Vogel
Glas Smeltglas
Graftype Enkel
Kleur Lichtblauw
Materiaal Glas
Onderdeel Omranding
Vogel Reiger

Productomschrijving

Natuurlijk gedenkteken met ruwe keien en beplanting op de grafbedekking. De afbeelding van de reiger is prachtig versmolten in glas. De siergrassen achter de glasplaat benadrukken het natuurlijke karakter van dit gedenkteken.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.