Natuurlijk gedenkteken "steenmannetje"

Natuurlijk gedenkteken "steenmannetje" foto 1
Steenmannetjes worden op verschillende manier toegepast. Als compleet monument waarbij het steenmannetje wordt geplaatst op een natuurlijke urn of een zwerfkei. Ook worden de steenmannetjes toegepast als decoratie op natuurlijke monumenten, de torentje... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 47634
Artikelnummer 15801
Catalogus Gedenkteken
Collectie Natuurlijk, Puur natuur
Productgroep Grafmonumenten

Productomschrijving

Steenmannetjes worden op verschillende manier toegepast. Als compleet monument waarbij het steenmannetje wordt geplaatst op een natuurlijke urn of een zwerfkei. Ook worden de steenmannetjes toegepast als decoratie op natuurlijke monumenten, de torentjes zijn dan veelal minder hoog.

Vaak plaatsen we rond de steenmannetjes kleinere keien om het gedenkteken een nog natuurlijker aanzien te geven en om het graf af te bakenen.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.