Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Natuurlijk grafmonument met zuilen

Een robuust grafmonument met drie zuilen van basalt. De oxide in de steen zorgt voor de oranjebruine verkleuring. Een mooie combinatie met de cortenstalen omranding. De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20306
Artikelnummer 15802
Collectie Bijzonder persoonlijk, Natuurlijk, Zuilen
Dieren Dieren 3d, Vogel
Diverse tags Mag weg
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Materiaal Cortenstaal, Zwerfkeien
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Dieren 3d
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Hobby/beroep/sport, Natuurlijke zuilen, Zuilen

Productomschrijving

Een robuust grafmonument met drie zuilen van basalt. De oxide in de steen zorgt voor de oranjebruine verkleuring. Een mooie combinatie met de cortenstalen omranding.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.