Natuurlijke grafsteen met glazen tekstplaatje

Deze grafsteen heeft een natuurlijke uitstraling door de ruwe staande steen. Het glas is een mooie moderne toevoeging bij dit grafmonument. De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de l... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16924
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Dieren Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Liggende deel Natuurlijk
Materiaal Ruwe steen
Staande deel Natuurlijk en glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Deze grafsteen heeft een natuurlijke uitstraling door de ruwe staande steen. Het glas is een mooie moderne toevoeging bij dit grafmonument.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.