Natuurlijke grafsteen met glazen tekstplaatje

Deze grafsteen heeft een natuurlijke uitstraling door de ruwe staande steen. Het glas is een mooie moderne toevoeging bij dit grafmonument. Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wens... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16924
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, ruwe grafsteen
Dieren Vogel
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Grijs

Productomschrijving

Deze grafsteen heeft een natuurlijke uitstraling door de ruwe staande steen. Het glas is een mooie moderne toevoeging bij dit grafmonument.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.