Natuursteen grafmonument met de hemelpoort

De trap en poort staan symbool voor de hemelpoort. Deze symboliek is op een fraaie manier in het natuursteen van de letterplaat verwerkt en de poort heeft zelfs een kunstzinnige achtergrond van glas gekregen. Dit glazen kunstwerkje komt helemaal tot zi... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35377
Architectuur Trap
Artikelnummer 13995
Collectie Bijzonder persoonlijk, Met bijzondere betekenis
Diverse tags Rechthoekig
Glas Glasfusing
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Grijs, Groen, Kleurrijk
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Glasfusing decoratie - glas
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Trap
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Rechthoekig

Productomschrijving

De trap en poort staan symbool voor de hemelpoort. Deze symboliek is op een fraaie manier in het natuursteen van de letterplaat verwerkt en de poort heeft zelfs een kunstzinnige achtergrond van glas gekregen. Dit glazen kunstwerkje komt helemaal tot zijn recht wanneer het zonlicht er van achter doorheen schijnt. De donkergrijze lettersteen heeft een warme textuur en bevat alle opschriften zoals de naam, data en persoonlijke spreuken. Het liggende deel bestaat uit een lichtgrijze natuurstenen omranding en is verdeeld in twee vakken. Het kleinste deel is bedekt met kiezels en het voorste deel is bedekt met potgrond en beplanting.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.