Natuursteen grafmonument met de hemelpoort

De trap en poort staan symbool voor de hemelpoort. Deze symboliek is op een fraaie manier in het natuursteen van de letterplaat verwerkt en de poort heeft zelfs een kunstzinnige achtergrond van glas gekregen. Dit glazen kunstwerkje komt helemaal tot zi... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35377
Collectie Bijzonder persoonlijk, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Grijs, Groen, Kleurrijk
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De trap en poort staan symbool voor de hemelpoort. Deze symboliek is op een fraaie manier in het natuursteen van de letterplaat verwerkt en de poort heeft zelfs een kunstzinnige achtergrond van glas gekregen. Dit glazen kunstwerkje komt helemaal tot zijn recht wanneer het zonlicht er van achter doorheen schijnt. De donkergrijze lettersteen heeft een warme textuur en bevat alle opschriften zoals de naam, data en persoonlijke spreuken. Het liggende deel bestaat uit een lichtgrijze natuurstenen omranding en is verdeeld in twee vakken. Het kleinste deel is bedekt met kiezels en het voorste deel is bedekt met potgrond en beplanting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.