Natuurstenen grafmonument met bogen

Dit natuurstenen grafmonument met bogen biedt plaats aan een grote drinkschaal voor vogels. De schaal is te midden van de twee staande bogen van natuursteen geplaatst. Op het liggende gedeelte komen deze bogen terug en verdelen deze elementen de grafbe... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22074
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit natuurstenen grafmonument met bogen biedt plaats aan een grote drinkschaal voor vogels. De schaal is te midden van de twee staande bogen van natuursteen geplaatst. Op het liggende gedeelte komen deze bogen terug en verdelen deze elementen de grafbedekking in vier bloemvakken. Hierin is beplanting aangebracht van sedum, siergrassen en andere kleine plantjes. Juist op deze halfronde vormen is het erg fraai om op een sierlijke manier de tekst aan te brengen. Dit kan, zoals in dit monument, op een halfronde band in het liggende deel, maar ook kunnen we het staande deel voor u beletteren. De sfeer in dit monument is verder erg rustiek en natuurlijk en dit wordt verkregen door het neutrale kleurgebruik in combinatie met de groene beplanting en de matte afwerking van het natuursteen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.