Open liggend gedeelte - Venator (gepolijst)

Golven duiden op voortdurende beweging, bedrijvigheid, verandering, dat niets blijvend is en alles voorbijgaat.
Contouren vormen een ode aan verfijning, een subtiel samenspel van rondingen en lijnen. Elke gebogen lijn, e... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 27751
Budget gedenktekens Golfvorm

Productomschrijving

Golven duiden op voortdurende beweging, bedrijvigheid, verandering, dat niets blijvend is en alles voorbijgaat.
Contouren vormen een ode aan verfijning, een subtiel samenspel van rondingen en lijnen. Elke gebogen lijn, elke gracieuze bocht is bedachtzaam ontworpen. Het besef van vergankelijkheid omarmen, is de sleutel tot het koesteren van elke verandering, wetende dat alles uiteindelijk voorbijgaat, en in die vergankelijkheid schuilt de schoonheid van het leven. De schoonheid zit hem in de details, zoals de golvende lijnen van de letterplaat. Een bijzonder gedenkteken dat ingetogen lijkt, maar er nét even bovenuit steekt tussen de andere monumenten.

Voordelig geprijsde modellen zijn inclusief:

- Betonfundering
- Plaatsingskosten
- Fundatiewerkzaamheden
- Werkplaats / productiekosten (montage, doken, zand, cement, kit)
- Tot 50 tekens gezandstraalde en ingeschilderde tekst
- Keuze uit 3 soorten grafbedekking of tuinaarde


Onze collectie combineert eenvoud met waardigheid, waardoor we een evenwicht vinden tussen betaalbaarheid en kwaliteit. Elke steen in onze collectie wordt met vakmanschap vervaardigd, waarbij we waarde hechten aan zowel esthetiek als duurzaamheid. Hoewel deze modellen binnen een bepaald budget vallen, maken we geen concessies aan de integriteit van het eerbetoon. Bij ons begrijpen we dat elke herinnering uniek is. Daarom bieden we beperkte, maar zorgvuldig gekozen aanpassingsmogelijkheden, zodat u een persoonlijk tintje kunt toevoegen aan het monument van uw dierbare.