Sierlijk grafmonument met glas en rvs

Sierlijk grafmonument met glas en rvs foto 1
Het sierlijke, maar moderne grafmonument is uitgevoerd met glas en rvs. De moderne uitstraling wordt op een fraaie manier verkregen door het natuursteen niet helemaal glanzend te polijsten, maar juist iets mat te houden. Hierdoor komt de antracietkleur... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 27931
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Modern, Onderhoudsvrij
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Glas, RVS
Natuurlijk Rivier
Onderdeel Letterplaat

Productomschrijving

Het sierlijke, maar moderne grafmonument is uitgevoerd met glas en rvs. De moderne uitstraling wordt op een fraaie manier verkregen door het natuursteen niet helemaal glanzend te polijsten, maar juist iets mat te houden. Hierdoor komt de antracietkleur goed naar voren. Om de moderne, strakke vormen op subtiele wijze te doorbreken, is op het liggende deel in de dekplaat een meanderende rivier gemaakt. Deze is ingelegd met glas. Op de letterplaat is met witte letters de tekst aangebracht en biedt het lint van rvs plaats aan een persoonlijke spreuk.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.