Sierlijke grafsteen

Sierlijke grafsteen foto 1
Grafsteen met een sierlijke uitstraling. De "waaier" ontstaat door het verschil in contrast tussen geprikt en gepolijst natuursteen. Op het voetstuk is een bronzen graflantaarn bijgezet.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19833
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur donker, Paars
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Paars
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafsteen met een sierlijke uitstraling. De "waaier" ontstaat door het verschil in contrast tussen geprikt en gepolijst natuursteen. Op het voetstuk is een bronzen graflantaarn bijgezet.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen