Traditioneel en ingetogen gedenkteken

Voor dit gedenkteken is gebruik gemaakt van een rood-grijs natuursteen met een warme textuur. Hoewel het gedenkteken enigszins een traditionele vormgeving heeft worden in zowel het liggende deel als het staande deel rechte vormen afgewisseld met sierli... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33206
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek
Graftype Enkel
Kleur Rood
Letterplaat Golfkop
Materiaal Brons
Onderdeel Letterplaat
Productsoort Lantaarn

Productomschrijving

Voor dit gedenkteken is gebruik gemaakt van een rood-grijs natuursteen met een warme textuur. Hoewel het gedenkteken enigszins een traditionele vormgeving heeft worden in zowel het liggende deel als het staande deel rechte vormen afgewisseld met sierlijke golvende lijnen. Het liggende deel is voor het grootste gedeelte bedekt met een dekplaat, waarbij aan het uiteinde de dekplaat met een sierlijke rand ophoudt en het liggende deel overgaat in een bloemvak. Hier kunnen nabestaanden naar eigen smaak planten in zetten, maar wij kunnen dit eventueel ook verzorgen. De bronzen lantaarn is goed verankerd in het monument en geeft warmte en licht. Op de lettersteen met de herkenbare golfkop vorm zijn de teksten, naam en datum met verheven letters van brons geplaatst. Dit zorgt voor een warme en klassieke uitstraling.
Eenvoudig tot bijzonder
Een grafsteen uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.