Grafsteen met bronzen vogel

Grafsteen met bronzen vogel foto 1
Grafsteen met veel aandacht voor de bronzen vogel. Op de grafsteen is alle ruimte voor de eventuele tekst.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook h... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19852
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Onderhoudsvrij, Zuilen
Dieren Dieren 3d, Vogel
Graftype Enkel
Kleur Beige, Bruin
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Dieren 3d
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Zuilen

Productomschrijving

Grafsteen met veel aandacht voor de bronzen vogel. Op de grafsteen is alle ruimte voor de eventuele tekst.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.