Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Zwerfkei met zeilbootje als kindergraf

Een zwerfkei is een natuurlijk gevormde steen met een zachte uitstraling. Een te ruwe natuurlijke steen past niet bij elk gedenkteken, daarom is een zwerfkei juist een passend element in grafmonumenten die zowel een natuurlijke als een zachte uitstrali... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35588
Catalogus Grafmonumenten, Natuurlijk
Collectie Bijzonder persoonlijk, Natuurlijk, Zwerfkeien
Grafbedekking Franse Boomschors
Graftype Natuurlijk
Maritiem Boot
Materiaal Zwerfkeien
Productgroep Kindermonumenten
Symboliek Boot
Voertuigen Boot, Zeilboot
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Een zwerfkei is een natuurlijk gevormde steen met een zachte uitstraling. Een te ruwe natuurlijke steen past niet bij elk gedenkteken, daarom is een zwerfkei juist een passend element in grafmonumenten die zowel een natuurlijke als een zachte uitstraling moeten hebben. Ook voor grafmonumenten voor jonge kinderen kiezen nabestaanden vaker voor zachtere kleuren en vormen. Dit kindergraf is heel eenvoudig gehouden, terwijl er niets af wordt gedaan aan het unieke ontwerp en de kwaliteit. Tegelijkertijd heeft dit kindergrafmonument wel een gunstige prijs, waardoor het voor veel mensen toegankelijk is. De decoraties en teksten op de zwerfkei en de invulling van het liggende deel worden altijd op maat gemaakt, zodat u verzekerd bent van een uniek gedenkteken. Bovendien is een zwerfkei ook altijd uniek omdat deze rechtstreeks uit de natuur komt.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.