Zwerfkeien graf

Zwerfkeien graf foto 1
Graf van zwerfkeien. Ook de grafomranding bestaat uit soortgelijke keien. Op de vlakke delen van de keien is het mogelijk een tekst te zandstralen. Onze adviseurs helpen u met het bepalen van deze posities.De natuur levert ons de mooiste materialen, vo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19655
Catalogus Grafmonumenten, Inspiratietuin
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Zwerfkeien
Graftype Enkel
Kleur Bruin

Productomschrijving

Graf van zwerfkeien. Ook de grafomranding bestaat uit soortgelijke keien. Op de vlakke delen van de keien is het mogelijk een tekst te zandstralen. Onze adviseurs helpen u met het bepalen van deze posities.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.