Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Zwerfkeien graf

Zwerfkeien graf foto 1
Graf van zwerfkeien. Ook de grafomranding bestaat uit soortgelijke keien. Op de vlakke delen van de keien is het mogelijk een tekst te zandstralen. Onze adviseurs helpen u met het bepalen van deze posities.De natuur levert ons de mooiste materialen, vo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19655
Artikelnummer 15803
Catalogus Inspiratietuin
Collectie Natuurlijk, Puur natuur
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige, Bruin
Materiaal Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Graf van zwerfkeien. Ook de grafomranding bestaat uit soortgelijke keien. Op de vlakke delen van de keien is het mogelijk een tekst te zandstralen. Onze adviseurs helpen u met het bepalen van deze posities.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.