Den Hollandsche Gedenktekens OchtenIn samenwerking met Begrafenisonderneming Van Leusden

In Ochten vindt u Begrafenisondernemer van Leusden. Hier kunt u terecht voor u advies over de aanschaf van een gedenkteken van Den Hollandsche. Onze adviseur, Ben Dammers, komt langs op deze locatie om u in alle rust uitleg te geven over de aanschaf van een gedenkteken. Hier kunt u geen voorbeelden in het echt bekijken, wel kunnen wij uw ideeen verwerken in een bijzonder en uniek ontwerp.

Den Hollandsche Ochten

Adresgegevens

Ochten - adviespunt
Mercuriusweg 5B
4051 CV Ochten
Bekijk route
0344 – 700 218
Bekijk alle openingstijden

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp.
Plan een thuisbezoek

Stel uw vraag

Moet ik een afspraak maken?

Als u een bezoek wilt brengen raden wij u aan om hieronder een afspraak te maken. Wij zullen contact met u opnemen om een geschikt moment te plannen zodat wij alle tijd voor u hebben.

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Een afspraak is altijd kosteloos en zonder verplichtingen.
contact Den Hollandsche Wezep

De nieuwe wereld van gedenken

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Kunt u niet bij ons langskomen?

Graag kom ik bij u thuis om in een vertrouwde omgeving samen met u een mooi gedenkteken te ontwerpen en samen te stellen. Ik help u bij de vormgeving en geef u advies over de duurzaamheid, het onderhoud en de kosten per onderdeel. Nadat we samen het monument hebben ontworpen krijgt u direct een duidelijke prijsopgave.”

Ben Dammers, Den Hollandsche Ochten

> plan een thuisbezoek
Den Hollandsche Gedenktekens Ochten thuisbezoek

Google beoordelingen van Den Hollandsche Gedenktekens Ochten

Routebeschrijving

Mercuriusweg 5B, 4051 CV Ochten

Plan hier uw route op – Google Maps
Komende met de auto
Den Hollandsche Gedenktekens in Ochten ligt vlakbij de snelweg A15. Vanaf de snelweg A15 neemt u afrit Ochten, u rijdt ongeveer 150 meter op de n233 en slaat dan rechtsaf de cuneraweg in. U neemt de rotonde 3kwart, rijdt langs de Mc Donalds en na ongeveer 1km slaat u rechtaf de Heuningstraat in. Volg de Heuningstraat ongeveer 1km en sla dan (net na de bushalte) de industrieweg in. Na ongeveer 300 meter, de 1e weg rechts, rijdt u de Mercuriusweg in en ziet u ons pand na ongeveer 190 meter aan uw linkerhand.

Komende met het openbaar vervoer
Onze inspiratiewinkel is op ongeveer 400 meter vanaf de bushalte gelegen. U stapt met de bus uit bij bushalte “De Heuning” in Ochten. Loop na ongeveer 20 meter linksaf de Industrieweg in. Na ongeveer 300 meter, de 1e weg rechts, loopt u de Mercuriusweg in en ziet u onze inspiratiewinkel na 190 meter aan uw linkerhand. De Bushalte Brandweerkazerne in Ochten waar u uit moet stappen is goed bereikbaar vanuit Tiel en Kesteren.

grafmonumenten adviseur ontwerper Karsten Flier
0344 – 700 218
Ben Dammers

Wat kunt u verwachten bij een bezoek?

“Tijdens uw bezoek kunnen we samen inspiratie opdoen in ons digitaal fotoboek met daarin ruim 1.500 voorbeelden. Deze monumenten geen u veel ideeën van wat er allemaal mogelijk is.

Na uw bezoek ontwerpen we samen een mooi en harmonieus gedenkteken, we gaan hierbij uit van de inspiratie die u heeft opgedaan in ons fotoboek.”

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Maak een afspraakStel gerust uw vraag