Een gedenkteken laten makenVrijblijvend advies in een vertrouwde omgeving

“Laat ik me eerst even voorstellen, ik ben Geert van der Wielen, adviseur en ontwerper van grafmonumenten bij Den Hollandsche gedenktekens in België en kom geheel vrijblijvend bij u langs voor advies aan huis.

Tijdens mijn bezoek nemen we rustig stap voor stap alle details van het monument door. Ik laat u voorbeelden zien, beantwoord uw vragen en geef advies wat het beste past. Samen ontwerpen we een mooi grafmonument, waarbij we rekening houden met uw budget.”

Grafsteen advies bij u thuis

Hoe werkt het?

Bij het samenstellen van een mooi en passend gedenkteken voor de overledene zijn er erg veel mogelijkheden. U kunt kiezen uit materialen, vormen, stijlen, teksten, symbolieken en nog veel meer. Om hier een goede en passende keuze in te maken, laat ik u verschillende voorbeelden zien, geef ik u advies en maak meteen een prijsberekening. Zo kunt u in één bezoek alles regelen.

Ik kom graag bij u langs in België. Het adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend en u hoeft nog niet meteen te beslissen.

1

Het adviesgesprek

Tijdens ons bezoek bij u thuis kunt u al uw vragen stellen, verschillende materialen en voorbeelden bekijken. Samen met u stellen we een mooi grafmonument samen.

  • Gedegen advies bij u thuis
  • Gratis en vrijblijvend
  • Antwoord op uw vragen
  • Samen een gedenkteken samenstellen
  • Direct een duidelijke prijsopgave
Maak een afspraak
2
lay-out voorstel grafmonument

Lay-out lijntekening

Ons grafisch team gaat voor u aan de slag. We werken het schetsontwerp helemaal uit in een zwart-wit lijntekening, zodat elementen zoals lettertype, regelafstand, lettergrootte, de inhoud en spelling van de tekst en bijvoorbeeld positionering van eventuele decoraties allemaal goed passen in het geheel en duidelijk zijn voor de vervaardiging van het gedenkteken.

3
lay-out voorstel grafmonument

Vervaardiging en plaatsing

Na uw akkoord gaan we het gedenkteken vervaardigen. Dit gebeurt in onze werkplaats door onze eigen vakmensen. Ook vragen we ondertussen de vergunning voor u aan en stemmen we de plaatsing af met de begraafplaats. Vervolgens wordt het grafmonument zorgvuldig door onze professionele plaatsingsploeg geplaatst.

Maak een afspraak

Vul vandaag nog het onderstaande formulier in om binnen een week persoonlijk advies over een persoonlijk grafmonument bij u thuis te krijgen. Geef in het opmerkingenveld uw voorkeuren voor een dag en tijdstip aan.

Wij nemen snel contact met u op voor het bevestigen van de afspraak.

Maak hier uw vrijblijvende afspraak voor advies bij u thuis

We regelen alles – geen zorgen voor nu en later

  • Gratis afspraak, geen verplichtingen
  • We regelen alles van ontwerp tot plaatsing
  • Beproefde plaatsingsmethode ter voorkoming van verzakkingen
  • Wij plaatsen in heel Vlaanderen en Nederland

Liever een afspraak per telefoon maken?

Bel onze klantenservice op +31 481 371333.

Wat mooi is moet ook mooi blijven

Het monument staat buiten in weer en wind, jaar na jaar na jaar. We geven u de garantie dat het monument mooi blijft en staan daar ook garant voor.

garantie grafsteen kwaliteit

Hoge kwaliteit

Het monument blijft mooi

deskundige plaatsing van de grafsteen

Door vakmensen gemaakt

Meer dan 78 jaar ervaring

deskundige plaatsing van de grafsteen

Deskundige plaatsing

Geen verzakkingen