Herplaatsen met aandacht en zorgAfhalen, uitvoeren werkzaamheden en weer plaatsen


Wij halen het grafmonument voor de familie af op de gewenste datum. Wij bewaren het grafmonument veilig bij ons op locatie. Na de uitvaart stemmen wij de extra belettering rechtstreeks af met de familie. Vervolgens plaatsen wij het grafmonument met de grootste zorg weer terug.

Hoe werkt het in 4 stappen?

1
aanmelden herplaatsservice grafmonumenten den hollandsche

Aanmelden via mail of telefonisch

Een afhaalopdracht meld je aan via mail (info@denhollandsche.nl) of via je telefoon. Binnen een dag nemen wij contact op om de herplaatsing verder af te stemmen.

Even geen internet? Bel dan met 085 – 130 4422 (ma-vr van 9:00-17:30 uur, za van 9:00-17:00 uur).

2
Afhalen herplaatsservice grafmonumenten den hollandsche

Afhalen van het gedenkteken

Vervolgens overleggen wij met de begraafplaatsbeheerder wanneer we het grafmonument exact kunnen afhalen. Uiteraard doen wij dit altijd voor de afgesproken datum. Je ontvangt een bevestiging wanneer wij het monument hebben afgehaald.

3
bewaren herplaatsservice grafmonumenten den hollandsche

Veilig bewaren op locatie

Het grafmonument bewaren wij veilig op onze locatie in Elst. In overleg met de familie zullen wij de extra opschriften toevoegen aan het gedenkteken. Soms wenst de familie ook extra accessoires, of onderhoud aan het grafmonument. Ook dit kunnen wij verzorgen.

4
terugplaatsen herplaatsservice grafmonumenten den hollandsche

Zorgvuldig terugplaatsen

Na de begrafenis plaatsen wij het grafmonument zorgvuldig terug op de afgesproken datum. Ook hierover kun je een bevestiging krijgen.