Grafsteen kopen?

Een grafsteen kopen kan voor sommigen een confronterende gebeurtenis zijn, voor anderen geeft het juist een gevoel van verlichting. Iedereen ervaart dit proces anders. Wij doen er alles aan om de aanschaf van een grafsteen, het samenstellen, ontwerpen en het verzorgen van de vergunning voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit in slechts één bezoek aan één van onze winkels in Nederland.

Op deze website en in onze inspiratiewinkels laten we zoveel mogelijk voorbeelden zien zodat u een goed idee krijgt van de mogelijkheden. Bovendien hebben veel van onze winkels ook een inspiratietuin waar u verschillende grafmonumenten en materialen in de buitenlucht kunt bekijken voor een representatief beeld.

Marco Fronik – Adviseur Den Hollandsche Gedenktekens

Het kopen of bestellen van een grafsteen kunt u doen in slechts 3 stappen:

  1. Oriënteren op de website en in de winkel
  2. Adviesgesprek met schetsontwerp en prijsopgave
  3. Vervaardiging en plaatsing

Grafsteen kopen? – Stap 1 Oriënteren

Wilt u een grafsteen kopen? Dat kan ook online bij diverse websites maar we adviseren toch om de voorbeelden in het echt te komen bekijken. In de inspiratietuinen van Den Hollandsche staan heel veel verschillende soorten grafmonumenten opgesteld in de buitenlucht. Daarnaast kunt u in onze winkels veel materialen en accessoires bekijken. Omdat een grafsteen jarenlang mee gaat is het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten en daarom een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.