Betrokken uitvaartondernemers In Zwolle, Wezep en omgeving

“Het laten ontwerpen en maken van een gedenkteken voor uw naaste is natuurlijk een onderdeel van een groter geheel; het afscheid. Daarom zoeken wij graag verbindingen met toegewijde en betrokken uitvaartondernemers die, net als wij, met grote passie hun vak uitoefenen door mensen te helpen. Hier bieden wij een overzicht met uitvaartondernemers in Zwolle, Wezep en omgeving waar wij goede ervaringen mee hebben.”

Boris Schaeffer – Den Hollandsche Gedenktekens


Onze betrokken uitvaartondernemers

Er zijn al enkele uitvaartondernemers bij ons aangesloten, maar wij hopen dat dit in de toekomst nog meer worden. De betrokken uitvaartondernemers zijn goed op de hoogte van ons bedrijf en werken niet op commissiebasis. Het zijn eerlijke ondernemers.

De volgende betrokken uitvaartondernemers in Zwolle, Wezep en omliggende gemeenten hebben zich bij ons aangesloten:

Herma van Zalk - Addio Uitvaartzorg - Wezep

“Afscheid nemen is voor iedereen heel verschillend, voor de een sober en voor de ander groots. Addio Uitvaartzorg stemt af op de individuele wensen door naasten te inspireren en naar eigen behoefte te betrekken. Aanvoelen wat nodig is en weglaten wat overbodig is vormt daarbij de basis. Persoonlijke wensen worden met elkaar verbonden tot een mooi geheel, een passend afscheid als dierbare herinnering aan uw geliefde. In de columns die Herma van Zalk schrijft kunt u meer lezen over haar werkwijze.” – Herma van Zalk

> Addio Uitvaartzorg, Wezep

Riny van de Worp - Rouwzorg Riny - Wezep

“Rouwzorg Riny is gespecialiseerd in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten. Door persoonlijk contact, te luisteren naar de nabestaanden rekening te houden met de wensen die de overledene had, krijgt de uitvaart een heel persoonlijk karakter, stijlvol en respect. Samen bespreken wij met u stap voor stap alles voor tot de dag van de uitvaart. Maar ook daarna zijn wij er voor u. Zo komen wij samen tot een bijzonder en persoonlijk afscheid. De wensen van de overledene én van de nabestaanden staan voor ons centraal. Daardoor krijgt het afscheid betekenis en wordt het onuitwisbaar.” – Riny van de Worp

> Rouwzorg Riny, Wezep

Marianne Doornbos - Uitvaartverzorging Piëta - Elburg

“Wanneer iemand komt te overlijden, staat het leven even stil. Toch moet er van alles worden geregeld. U wilt dat dit goed en zorgvuldig gebeurt, maar er moet ook tijd en ruimte zijn voor rouw en afscheid. Met persoonlijke aandacht, onafhankelijk advies en geruststellende begeleiding zorgt Uitvaartverzorging Piëta voor een passend afscheid. Hierbij hoort ook het kosteloos verzorgen van een tijdelijk grafmonument. Het maakt het graf persoonlijker en geeft direct een plek om de overledene te gedenken. Lees meer over wie ik ben en wat ik doe in mijn maandelijkse column voor de Huis aan huis en de Lokale Omroep.” – Marianne Doornbos

> Uitvaartverzorging Piëta, Elburg

Alphega uitvaart - Jan van der Wel

“Uitvaartbegeleiding & Verzorging Alphega verzorgt sinds 2004 uitvaarten in de gemeenten Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Harderwijk, Ermelo en Epe én alle daar onder vallende dorpskernen. Met zorg, respect en stijl verzorgt Alphega de complete uitvaart, waarbij de persoonlijke wensen van de overledene en nabestaanden centraal staan. Alphega beschikt over eigen rouwvervoer (in de kleuren zwart én grijs), een eersteklas drukkerij voor al het rouwdrukwerk, opbaarfaciliteiten en verdere toebehoren. Ook is er te Nunspeet een uitvaartshowroom, waar een ieder voor advies en informatie terecht kan. ‘Het is een voorrecht om families te mogen bijstaan in een periode van verdriet. Ik bied een luisterend oor en draag zorg voor de persoonlijke wensen van overledene en de nabestaanden.’” – Uitvaartverzorger Jan van der Wel

> Alphega – Uitvaartbegeleiding & Verzorging, Nunspeet en omstreken

Christelijke Begrafenisondernemeing Veluwe - Attie van den Berg

“De Christelijke Begrafenisonderneming Veluwe verzorgt de begrafenis naar wens van de familie met zorg en toewijding voor een stijlvol afscheid, welke recht doet aan het diepe gemis en de mooie herinneringen. Vanuit de christelijke levensovertuiging verzorgt CBV uitsluitend begrafenissen – géén crematies – op een respectvolle wijze welke past bij de kerkelijke gebruiken en tradities. ‘Met passie zet ik mij volledig in: Mijn werk staat op de achtergrond. Als de begrafenis volledig naar de wensen van de overledene en nabestaanden is verlopen, dan geeft dat mij veel voldoening.’” – Attie van den Berg (Begafenisverzorger)

> Christelijke Begrafenisonderneming Veluwe, Veluwe

Uitvaart Zwolle Freda uitvaartbegeleiding logo

“In de afgelopen jaren heb ik al vele families mogen begeleiden bij het afscheid nemen en het verzorgen van de uitvaart. Zonder vooroordeel stap ik bij de families naar binnen om te ervaren wat er nodig is. Door te luisteren, vragen te stellen en te voelen voeg ik mij naar de wensen van de familie. Samen met hen ga ik aan de slag om tot een mooi afscheid te komen, voor de familie zelf en hun familie en vrienden. Door hen te inspireren en te motiveren begeleid ik hen door deze moeilijke periode.” – Freda Gaasbeek (Uitvaartbegeleiding)

> Freda uitvaartbegeleiding, Zwolle

Uitvaart Zwolle afbeelding kerk

“Voor alle inwoners van Zwolle en omgeving is de pagina uitvaart Zwolle beschikbaar. Hier kunt u van alles vinden rondom de laatste levensfase en de mogelijkheden voor het regelen van een uitvaart. Heeft u vragen over bloemen, kisten, grafstenen of andere diensten, u vindt het allemaal op een overzichtelijke website.” – Freda Gaasbeek

> Uitvaart Zwolle

Unieke samenwerking

Met de betrokken uitvaartondernemers willen we periodiek kennis en ervaring delen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, producten en mogelijkheden.

Zo willen we nabestaanden zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook in de toekomst.

Uw voordeel

Het gebeurt vaak dat nabestaanden door een uitvaartondernemer worden doorverwezen naar een steenhouwer die daarvoor een commissie betaalt. De steenhouwer berekent dit bedrag vervolgens door aan de klant.

Dit doen wij niet, waardoor nabestaanden bij de aanschaf van een gedenkteken bij ons gunstiger uit zijn.

Neem contact op

Er zijn natuurlijk veel meer betrokken uitvaartondernemers in en rondom Zwolle, maar ook in andere gemeenten in de regio.

Vindt u dat er een uitvaartondernemer moet worden toegevoegd of bent u uitvaartondernemer en wilt u graag ook op deze pagina staan? Laat het ons weten.

grafmonumenten adviseur ontwerper Boris Schaeffer
038–2022305
Boris Schaeffer

Wij komen graag met u in contact

“Wilt u een uitvaartondernemer aandragen voor deze pagina? Of bent u zelf uitvaartondernemer en wilt u hier vermeld worden? Neem dan gerust contact met mij op. Wij komen namelijk graag in contact met betrokken uitvaartondernemers zowel in Zwolle en Wezep als in de rest van de regio.”

Neem contact op per e-mail (info@denhollandsche.nl) of telefoon (038–2022305).

Openingstijden, contact- en adresgegevens: > Den Hollandsche Gedenktekens Wezep