Betrokken uitvaartondernemers In Zwolle, Wezep en omgeving

“Het laten ontwerpen en maken van een gedenkteken voor uw naaste is natuurlijk een onderdeel van een groter geheel; het afscheid. Daarom zoeken wij graag verbindingen met toegewijde en betrokken uitvaartondernemers die, net als wij, met grote passie hun vak uitoefenen door mensen te helpen. Hier bieden wij een overzicht met uitvaartondernemers in Zwolle, Wezep en omgeving waar wij goede ervaringen mee hebben.”

Karsten Flier – Den Hollandsche Gedenktekens


Onze betrokken uitvaartondernemers

Er zijn al enkele uitvaartondernemers bij ons aangesloten, maar wij hopen dat dit in de toekomst nog meer worden. De betrokken uitvaartondernemers zijn goed op de hoogte van ons bedrijf en werken niet op commissiebasis. Het zijn eerlijke ondernemers.

De volgende betrokken uitvaartondernemers in Zwolle, Wezep en omliggende gemeenten hebben zich bij ons aangesloten:

Herma van Zalk - Addio Uitvaartzorg - Wezep

“Afscheid nemen is voor iedereen heel verschillend, voor de een sober en voor de ander groots. Addio Uitvaartzorg stemt af op de individuele wensen door naasten te inspireren en naar eigen behoefte te betrekken. Aanvoelen wat nodig is en weglaten wat overbodig is vormt daarbij de basis. Persoonlijke wensen worden met elkaar verbonden tot een mooi geheel, een passend afscheid als dierbare herinnering aan uw geliefde. In de columns die Herma van Zalk schrijft kunt u meer lezen over haar werkwijze.” – Herma van Zalk

> Addio Uitvaartzorg, Wezep

Riny van de Worp - Rouwzorg Riny - Wezep

“Rouwzorg Riny is gespecialiseerd in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten. Door persoonlijk contact, te luisteren naar de nabestaanden rekening te houden met de wensen die de overledene had, krijgt de uitvaart een heel persoonlijk karakter, stijlvol en respect. Samen bespreken wij met u stap voor stap alles voor tot de dag van de uitvaart. Maar ook daarna zijn wij er voor u. Zo komen wij samen tot een bijzonder en persoonlijk afscheid. De wensen van de overledene én van de nabestaanden staan voor ons centraal. Daardoor krijgt het afscheid betekenis en wordt het onuitwisbaar.” – Riny van de Worp

> Rouwzorg Riny, Wezep

Unieke samenwerking

Met de betrokken uitvaartondernemers willen we periodiek kennis en ervaring delen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, producten en mogelijkheden.

Zo willen we nabestaanden zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook in de toekomst.

Uw voordeel

Het gebeurt vaak dat nabestaanden door een uitvaartondernemer worden doorverwezen naar een steenhouwer die daarvoor een commissie betaalt. De steenhouwer berekent dit bedrag vervolgens door aan de klant.

Dit doen wij niet, waardoor nabestaanden bij de aanschaf van een gedenkteken bij ons gunstiger uit zijn.

Neem contact op

Er zijn natuurlijk veel meer betrokken uitvaartondernemers in en rondom Zwolle, maar ook in andere gemeenten in de regio.

Vindt u dat er een uitvaartondernemer moet worden toegevoegd of bent u uitvaartondernemer en wilt u graag ook op deze pagina staan? Laat het ons weten.

grafmonumenten adviseur ontwerper Karsten Flier
038–2022305
Karsten Flier

Wij komen graag met u in contact

“Wilt u een uitvaartondernemer aandragen voor deze pagina? Of bent u zelf uitvaartondernemer en wilt u hier vermeld worden? Neem dan gerust contact met mij op. Wij komen namelijk graag in contact met betrokken uitvaartondernemers zowel in Zwolle en Wezep als in de rest van de regio.”

Neem contact op per e-mail (info@denhollandsche.nl) of telefoon (038–2022305).

Openingstijden, contact- en adresgegevens: > Den Hollandsche Gedenktekens Wezep