Betrokken uitvaartondernemers Regio Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem en omgeving

Met de betrokken uitvaartondernemers willen we periodiek kennis en ervaring delen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, producten en mogelijkheden. Zo willen we nabestaanden zo goed mogelijk van dienst zijn.

Laat ons weten als u vindt dat er een uitvaartondernemer moet worden toegevoegd of als u als uitvaartondernemer ook graag ook op deze pagina wilt staan?

> Toon onze betrokken ondernemers

Onze betrokken uitvaartondernemers

Wij werken samen met diverse uitvaartondernemers in de regio. Deze betrokken uitvaartondernemers kennen onze werkwijze en producten. Zo werken wij samen met de volgende uitvaartondernemers in Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem en omliggende gemeenten:

Ellen Somsen -  Uitvaartzorg Amsterdam

“Graag stel ik me aan u voor. Ik heb een kleinschalige uitvaartonderneming en verzorg persoonlijke en stijlvolle uitvaarten in Amsterdam en omgeving, betaalbaar voor ieders budget. De termen warm, professioneel en met oog voor detail typeren mijn werkstijl. Ik werk nooit met pakketten maar stem mijn werkwijze altijd af op wat op dat moment nodig is.

U kunt bij mij afscheid nemen op uw manier. Ik beloof u een afscheid zoals u het wilt. Ik luister naar uw ideeën, kom met suggesties en vertel wat er mogelijk is. Zo geven we samen vorm aan een respectvol en stijlvol afscheid, dat past bij uw dierbare en uw wensen. Met zorg regel ik alle zaken die te maken hebben met het overlijden en het afscheid, zodat u daar geen omkijken naar en geen zorgen meer over heeft. De hele periode ben ik uw contactpersoon. U hoeft uw verhaal maar een keer te vertellen, er is geen miscommunicatie en u krijgt niet steeds te maken met verschillende uitvaartverzorgers. Ook als u elders een uitvaartverzekering heeft afgesloten, kan ik de uitvaart voor u verzorgen.

Ik kan altijd bij u langs komen om uw wensen te bespreken en deze voor u vast te leggen, met een bijbehorende begroting. Op www.ellensomsen.nl vindt u meer informatie over mijn dienstverlening. Belt u mij gerust als u nog vragen heeft. Ik kom graag bij u langs voor een kennismaking.” – Ellen Somsen

Ellen Somsen, uitvaartondernemer regio Amsterdam

> Ellen Somsen uitvaartzorg

Jasper Rudolf Martens -  Sir Jamian Uitvaart

“Een afscheid betekent loslaten, maar de band met jullie held blijft. Sir Jamian ondersteunt bij dat ingewikkelde moment waarop een levensverhaal wordt gedeeld en blijvende betekenis krijgt. Dat we dit op een unieke en bijzondere manier kunnen doen, is een cadeau van onze tijd. Eindeloze mogelijkheden gaan verder dan je ooit had kunnen bedenken. Traditionele protocollen en etiquette zijn allang niet meer een heilig huis en krijgen een persoonlijke betekenis. Vanaf het moment van overlijden tot de dag van de uitvaart help ik bij het verbinden van de juiste afscheidsaspecten. Samen vormen ze een eigentijds en authentiek geheel op basis van maatwerk. Van de praktische zaken en verplichtingen tot het inspireren zodat elk detail een bijzondere herinnering vormt. Zo is er alle ruimte om stil te staan bij de keuzes en kunnen standaarden worden losgelaten. Een moment waarop we alle geliefde naasten verbinden in dat ene moment, op een eerlijke en oprechte manier” – Jasper Rudolf Martens

> Sir Jamian Uitvaart

Alexander van der Pijl, uitvaartondernemer regio Amsterdam

> Dunweg Uitvaart Hoofddorp

grafmonumenten adviseur ontwerper Marco Fronik
0297 – 231 010
Marco Fronik

Wij komen graag met u in contact

“Wilt u een uitvaartondernemer aandragen voor deze pagina? Of bent u zelf uitvaartondernemer en wilt u hier vermeld worden? Neem dan gerust contact met mij op. Wij komen namelijk graag in contact met betrokken uitvaartondernemers zowel in Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem als in de rest van de regio.”

Neem contact op per e-mail (info@denhollandsche.nl) of telefoon (0297 – 231 010).

Openingstijden, contact- en adresgegevens: > Den Hollandsche Gedenktekens Mijdrecht