Betrokken uitvaartondernemers Regio Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem en omgeving

Met de betrokken uitvaartondernemers willen we periodiek kennis en ervaring delen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, producten en mogelijkheden. Zo willen we nabestaanden zo goed mogelijk van dienst zijn.

Laat ons weten als u vindt dat er een uitvaartondernemer moet worden toegevoegd of als u als uitvaartondernemer ook graag ook op deze pagina wilt staan?

> Toon onze betrokken ondernemers
uitvaartondernemers regio Amsterdam bert van der pijl

Onze betrokken uitvaartondernemers

Wij werken samen met diverse uitvaartondernemers in de regio. Deze betrokken uitvaartondernemers kennen onze werkwijze en producten. Zo werken wij samen met de volgende uitvaartondernemers in Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem en omliggende gemeenten:

Alexander van der Pijl, uitvaartondernemer regio Amsterdam

Dunweg Uitvaart Hoofddorp

Jasper Rudolf Martens - Saltare Uitvaart - Haarlem

“Het verlies van een kind is niet in woorden of gevoelens te omschrijven. Het is voor jou als ouder het meest onnatuurlijke dat je ooit zal moeten doen. In een paar dagen tijd sluit je een onvoltooid leven af. Een traditioneel afscheid past vaak niet. Niet standaard en ‘hoe het hoort’, maar zoals jouw kind was. Saltare denkt creatief met je mee over originele mogelijkheden. Hoe zich dat ook laat vertalen. Niets is te gek. Zo ontstaat een authentieke en intense uitvaart waarin de energie van jouw kind vertaald is.” – Jasper Rudolf Martens

> Saltare Uitvaart Haarlem

grafmonumenten adviseur ontwerper Bert van der Pijl
0297 – 231 010
Bert van der Pijl

Wij komen graag met u in contact

“Wilt u een uitvaartondernemer aandragen voor deze pagina? Of bent u zelf uitvaartondernemer en wilt u hier vermeld worden? Neem dan gerust contact met mij op. Wij komen namelijk graag in contact met betrokken uitvaartondernemers zowel in Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem als in de rest van de regio.”

Neem contact op per e-mail (info@denhollandsche.nl) of telefoon (0297 – 231 010).

Openingstijden, contact- en adresgegevens: > Den Hollandsche Gedenktekens Mijdrecht