Betrokken uitvaartondernemers In de Betuwe, Culemborg, Tiel en Ochten

“Bij Den Hollandsche werken we graag samen met betrokken ondernemers die het allerbeste willen voor die families die zij helpen. Met hen delen we kennis en ervaring. Hier vindt u een overzicht van de betrokken uitvaartondernemers in de Betuwe met wie wij graag samenwerken.” Ben Dammers – Den Hollandsche Gedenktekens
Betrokken Uitvaartondernemers in Elst, Tiel, Ochten en omgeving - Den Hollandsche

Onze betrokken uitvaartondernemers

Er zijn al enkele uitvaartondernemers bij ons aangesloten, maar wij hopen dat dit in de toekomst nog meer worden. De betrokken uitvaartondernemers zijn goed op de hoogte van ons bedrijf en werken niet op commissiebasis. Het zijn eerlijke ondernemers. De volgende betrokken uitvaartondernemers In de Betuwe, Culemborg, Tiel en Ochten hebben zich bij ons aangesloten:
Bram van der Zijden Uitvaart - Amersfoort
“Een betrokken begrafenisondernemer. “Midden in de Betuwe, in het dorp Ochten, is begrafenisonderneming Van Leusden op 1 februari 1988 opgericht. Met de nodige ervaring startte Marco van Leusden er zijn onderneming die al snel het vertrouwen van de bevolking in de Betuwe kreeg. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een goed bekende begrafenisonderneming die in de Betuwe uitvaarten verzorgt met de grootste zorgvuldigheid, respect en aandacht.” – Marco van Leusden > Van Leusden Uitvaartzorg, Ochten

Unieke samenwerking

Met de betrokken uitvaartondernemers willen we periodiek kennis en ervaring delen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, producten en mogelijkheden. Zo willen we nabestaanden zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook in de toekomst.

Uw voordeel

Het gebeurt vaak dat nabestaanden door een uitvaartondernemer worden doorverwezen naar een steenhouwer die daarvoor een commissie betaalt. De steenhouwer berekent dit bedrag vervolgens door aan de klant. Dit doen wij niet, waardoor nabestaanden bij de aanschaf van een gedenkteken bij ons gunstiger uit zijn.

Neem contact op

Er zijn natuurlijk veel meer betrokken uitvaartondernemers in en rondom de Betuwe, Culemborg, Tiel en Ochten, maar ook in andere gemeenten in de regio. Vindt u dat er een uitvaartondernemer moet worden toegevoegd of bent u uitvaartondernemer en wilt u graag ook op deze pagina staan? Laat het ons weten.
grafmonumenten adviseur ontwerper Ben Dammers
0345 – 342 171
Ben Dammers

Wij komen graag met u in contact

“Wilt u een uitvaartondernemer aandragen voor deze pagina? Of bent u zelf uitvaartondernemer en wilt u hier vermeld worden? Neem dan gerust contact met mij op. Wij komen namelijk graag in contact met betrokken uitvaartondernemers zowel in de Betuwe, Culemborg, Tiel en Ochten als in de rest van de regio.”

Neem contact op per e-mail (info@denhollandsche.nl) of telefoon (0345 – 342 171).

Openingstijden, contact- en adresgegevens: > Den Hollandsche Gedenktekens Culemborg