Betrokken uitvaartondernemers In Utrecht, Amersfoort, Woerden en omgeving

“Al jaren help ik nabestaanden bij het ontwerpen en samenstellen van een persoonlijk gedenkteken. Vaak ontvang ik nabestaanden die zijn doorverwezen door uitvaartondernemers waar wij al jarenlang, naar tevredenheid, mee samenwerken. Ik kan u deze betrokken uitvaartondernemers dan ook in het volste vertrouwen aanbevelen. Samen zorgen we voor een mooie en waardige herinnering aan uw geliefde dierbare.”

Marco Fronik – Den Hollandsche Gedenktekens

Betrokken Uitvaartondernemers in Utrecht, Amersfoort, Woerden en omgeving - Den Hollandsche

Onze betrokken uitvaartondernemers

Er zijn al enkele uitvaartondernemers bij ons aangesloten, maar wij hopen dat dit in de toekomst nog meer worden. De betrokken uitvaartondernemers zijn goed op de hoogte van ons bedrijf en werken niet op commissiebasis. Het zijn eerlijke ondernemers.

De volgende betrokken uitvaartondernemers in Utrecht, Amersfoort, Woerden en omliggende gemeenten hebben zich bij ons aangesloten:

Unieke samenwerking

Met de betrokken uitvaartondernemers willen we periodiek kennis en ervaring delen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, producten en mogelijkheden.

Zo willen we nabestaanden zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook in de toekomst.

Uw voordeel

Het gebeurt vaak dat nabestaanden door een uitvaartondernemer worden doorverwezen naar een steenhouwer die daarvoor een commissie betaalt. De steenhouwer berekent dit bedrag vervolgens door aan de klant.

Dit doen wij niet, waardoor nabestaanden bij de aanschaf van een gedenkteken bij ons gunstiger uit zijn.

Neem contact op

Er zijn natuurlijk veel meer betrokken uitvaartondernemers in en rondom Utrecht, Amersfoort en Woerden, maar ook in andere gemeenten in de regio.

Vindt u dat er een uitvaartondernemer moet worden toegevoegd of bent u uitvaartondernemer en wilt u graag ook op deze pagina staan? Laat het ons weten.

grafmonumenten adviseur ontwerper Marco Fronik
0297 – 231 010
Marco Fronik

Wij komen graag met u in contact

“Wilt u een uitvaartondernemer aandragen voor deze pagina? Of bent u zelf uitvaartondernemer en wilt u hier vermeld worden? Neem dan gerust contact met mij op. Wij komen namelijk graag in contact met betrokken uitvaartondernemers zowel in Utrecht, Amersfoort, Woerden als in de rest van de regio.”

Neem contact op per e-mail (info@denhollandsche.nl) of telefoon (0297 – 231 010).

Openingstijden, contact- en adresgegevens: > Den Hollandsche Gedenktekens Mijdrecht