Betrokken uitvaartondernemers In Utrecht, Amersfoort, Woerden en omgeving

“Al jaren help ik nabestaanden bij het ontwerpen en samenstellen van een persoonlijk gedenkteken. Vaak ontvang ik nabestaanden die zijn doorverwezen door uitvaartondernemers waar wij al jarenlang, naar tevredenheid, mee samenwerken. Ik kan u deze betrokken uitvaartondernemers dan ook in het volste vertrouwen aanbevelen. Samen zorgen we voor een mooie en waardige herinnering aan uw geliefde dierbare.”

Marco Fronik – Den Hollandsche Gedenktekens

Betrokken Uitvaartondernemers in Utrecht, Amersfoort, Woerden en omgeving - Den Hollandsche

Onze betrokken uitvaartondernemers

Er zijn al enkele uitvaartondernemers bij ons aangesloten, maar wij hopen dat dit in de toekomst nog meer worden. De betrokken uitvaartondernemers zijn goed op de hoogte van ons bedrijf en werken niet op commissiebasis. Het zijn eerlijke ondernemers.

De volgende betrokken uitvaartondernemers in Utrecht, Amersfoort, Woerden, Houten, Veenendaal en omliggende gemeenten hebben zich bij ons aangesloten:

Huiting Uitvaartverzorging - Veenendaal

“Ook als het leven stopt, gaat de liefde door.” – Redolf Huiting noemt zichzelf geen uitvaartondernemer, maar uitvaartadviseur. Zijn bedrijf bestond in juni precies één jaar. ‘Het is belangrijk om nabestaanden te wijzen op de vele mogelijkheden en hen de keuze te laten. Dus om niets op te dringen.’

Meegeven
Verdieping geven aan een uitvaart op een persoonlijke en betrokken wijze – daar draait het om. ‘Een uitvaart is een afscheidsmoment waarbij je iets achterlaat. Maar ik wil de nabestaanden juist iets meegeven. Om samen een mooie herinnering te creëren. Ondanks dat het leven stopt, gaat de liefde door.’
Huiting Uitvaartverzorging houdt rekening met de toenemende bewustwording van de natuur. De kringloop van het leven: ‘Voor een bij ons bestelde kist plaatst Utrechts Landschap een boom terug.’ – Redolf Huiting

> Huiting Uitvaartverzorging, Veenendaal

Landsman uitvaartzorg - IJsselstein

‘Kennen wij elkaar? Dat is vaak mijn eerste vraag. In de loop der jaren heb ik namelijk met veel families kennis mogen maken in voor hen verdrietige omstandigheden. De herinneringen aan die uitvaarten blijven mij ook lang bij, gewoon omdat ik mijn werk bijzonder en mooi vind. Ik ben niet alleen vormgever van een herinnering, maar ook getuige bij belangrijke momenten in een mensenleven.

Uitvaartzorg op maat
Ik richt mij met mijn dienstverlening vooral op inwoners uit IJsselstein en de gemeente Lopik. Hier weet ik tenslotte goed de weg. Hierin sta ik niet alleen, samen met mijn vrouw Mariska en een team van op afroep beschikbare professionele mannen en vrouwen bieden wij uitvaartzorg op maat, op ieder moment wanneer er naar gevraagd wordt. Zo is continuïteit en kwaliteit gewaarborgd. Ervaringen met door ons geboden dienstverlening leest u op onze website.’ – Robert Landsman

> Landsman uitvaartzorg, IJsselstein

Uitvaartverzoring Leidsche Rijn

‘Bent u opzoek naar een goede begeleiding bij het afscheid nemen van een dierbare? Al 18 jaar doen wij samen met ons team, families begeleiden met veel liefde en gevoel. Wij geven u alle zorg en tijd die u van ons nodig heeft. Denken met u mee en dragen u mogelijkheden aan om een afscheid op de juiste locatie en voor een goed budget plaats te laten vinden.

Afscheid nemen zoals u wenst
In ons eigen uitvaartcentrum in een monumentale boerderij centraal gelegen in Nederland, zijn er vele mogelijkheden om een eigen afscheid samen te stellen. Op deze locatie kunt u tijd indelen naar u wensen en kan u de catering zelf verzorgen of laten verzorgen. Hier kunt u afscheid nemen zoals u wenst. Iedere uitvaartonderneming die u kiest, mag van onze locatie gebruik maken.’ – Angelique en Karel van Dommelen

> Uitvaartverzorging Leidsche Rijn, Utrecht

Uitvaartzorg Eefje

‘Verwacht of niet, u moet een uitvaart regelen. Een emotioneel zware opdracht waarbij ik u in alle rust graag help en ondersteun. Overweegt u mijn hulp in te schakelen neem dan contact met mij op ongeacht waar u woonachtig of verzekerd bent.

Een mooie, liefdevolle en persoonlijke herinnering
Samen met u maak ik van het afscheid van uw naaste een mooi, liefdevolle en persoonlijke herinnering. Denk hierbij aan een bijzondere locatie, eigen ontworpen rouwkaart, een specifieke uitvaartkist of misschien wel een bijzondere rouwvervoermiddel wat bij de overledene past.’ – Eefje Visser

> Uitvaartzorg Eefje, Vleuten

Unieke samenwerking

Met de betrokken uitvaartondernemers willen we periodiek kennis en ervaring delen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, producten en mogelijkheden.

Zo willen we nabestaanden zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook in de toekomst.

Uw voordeel

Het gebeurt vaak dat nabestaanden door een uitvaartondernemer worden doorverwezen naar een steenhouwer die daarvoor een commissie betaalt. De steenhouwer berekent dit bedrag vervolgens door aan de klant.

Dit doen wij niet, waardoor nabestaanden bij de aanschaf van een gedenkteken bij ons gunstiger uit zijn.

Neem contact op

Er zijn natuurlijk veel meer betrokken uitvaartondernemers in en rondom Utrecht, Amersfoort en Woerden, maar ook in andere gemeenten in de regio.

Vindt u dat er een uitvaartondernemer moet worden toegevoegd of bent u uitvaartondernemer en wilt u graag ook op deze pagina staan? Laat het ons weten.

grafmonumenten adviseur ontwerper Marco Fronik
0297 – 231 010
Marco Fronik

Wij komen graag met u in contact

“Wilt u een uitvaartondernemer aandragen voor deze pagina? Of bent u zelf uitvaartondernemer en wilt u hier vermeld worden? Neem dan gerust contact met mij op. Wij komen namelijk graag in contact met betrokken uitvaartondernemers zowel in Utrecht, Amersfoort, Woerden als in de rest van de regio.”

Neem contact op per e-mail (info@denhollandsche.nl) of telefoon (0297 – 231 010).

Openingstijden, contact- en adresgegevens: > Den Hollandsche Gedenktekens Mijdrecht