Blauw-groene ruwe grafsteen en cortenstaal

Deze grafsteen is eenvoudig van ontwerp gehouden, maar is dankzij de natuurlijke ruwe steen heel uniek en bijzonder. Deze steen heeft een diepe blauw-groene kleur een straalt veel warmte uit. De belettering op deze staande ruwe steen bestaat uit verhev... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33481
Artikelnummer 15803
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Liggende deel Cortenstaal
Materiaal Ruwe steen
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Staande deel Natuurlijk
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Deze grafsteen is eenvoudig van ontwerp gehouden, maar is dankzij de natuurlijke ruwe steen heel uniek en bijzonder. Deze steen heeft een diepe blauw-groene kleur een straalt veel warmte uit. De belettering op deze staande ruwe steen bestaat uit verheven letters van rvs. Er is gekozen voor eenvoud en daarom zijn hier alleen de naam en datums vermeld. Omdat deze ruwe steen al uit zichzelf zoveel uitstraling heeft, is ook de bedekking van het liggende deel eenvoudig gehouden met potgrond en beplanting. Een cortenstalen omranding met een fraaie geoxideerde laag, waardoor de typische roestbruine kleur ontstaat, bakent het graf af.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.