Blauw-groene ruwe grafsteen en cortenstaal

Deze grafsteen is eenvoudig van ontwerp gehouden, maar is dankzij de natuurlijke ruwe steen heel uniek en bijzonder. Deze steen heeft een diepe blauw-groene kleur een straalt veel warmte uit. De belettering op deze staande ruwe steen bestaat uit verhev... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33481
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Met bijzondere betekenis, Natuurlijk, Puur natuur
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Groen

Productomschrijving

Deze grafsteen is eenvoudig van ontwerp gehouden, maar is dankzij de natuurlijke ruwe steen heel uniek en bijzonder. Deze steen heeft een diepe blauw-groene kleur een straalt veel warmte uit. De belettering op deze staande ruwe steen bestaat uit verheven letters van rvs. Er is gekozen voor eenvoud en daarom zijn hier alleen de naam en datums vermeld. Omdat deze ruwe steen al uit zichzelf zoveel uitstraling heeft, is ook de bedekking van het liggende deel eenvoudig gehouden met potgrond en beplanting. Een cortenstalen omranding met een fraaie geoxideerde laag, waardoor de typische roestbruine kleur ontstaat, bakent het graf af.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.