Bolvormige steen als kort grafmonument

Bolvormige steen als kort grafmonument foto 1
In de bolvormige steen is een holle uitsparing gemaakt, waardoor een mooie ruimte ontstaat voor de details van de overledene. Deze details, zoals de naam en data, zijn iets ingegraveerd en vervolgens wit geschilderd, wat mooi contrasteert met de bijna ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33261
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bewerking Gezoet
Collectie Boeken, harten en kussens
Graftype Enkel
Kleur Zwart
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Persoonlijke toevoeging Bol, bal of zon
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Enkel staand
Vorm Bol, bal of zon

Productomschrijving

In de bolvormige steen is een holle uitsparing gemaakt, waardoor een mooie ruimte ontstaat voor de details van de overledene. Deze details, zoals de naam en data, zijn iets ingegraveerd en vervolgens wit geschilderd, wat mooi contrasteert met de bijna zwarte steensoort. De steen heeft een een mooie matte afwerking gekregen, waardoor het monument een moderne uitstraling krijgt. Deze steen is als monument geschikt voor een kort graf en in sommige gevallen ook voor een algemeen graf, maar het is ook mogelijk om de steen als ornament in een groter type graf te verwerken.
Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.