Bronzen beeldje op ruwe grafzerk

Deze grafzerk is compleet gemaakt van een ruw gehakte grafsteen. Omdat veel grafzerken om een meer traditionele manier worden gemaakt met rechte gezoete of gepolijste natuurstenen dekplaat, valt deze ruwe grafzerk des te meer op. De schoonheid zit in d... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35048
Collectie Grafzerken, Kunstenaars, Ruwe steen
Graftype Grafzerken
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Brons, Ruwe steen, Ruwe steen
Productsoort Ruwe steen

Productomschrijving

Deze grafzerk is compleet gemaakt van een ruw gehakte grafsteen. Omdat veel grafzerken om een meer traditionele manier worden gemaakt met rechte gezoete of gepolijste natuurstenen dekplaat, valt deze ruwe grafzerk des te meer op. De schoonheid zit in de structuur en kleuren van de steen zelf, zodat er bijna niets aan toegevoegd hoeft te worden. Hier is alleen gekozen voor een bronzen beeldje en bronzen letters voor de naam. Subtiel maar heel krachtig.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.