Bronzen beeldje op ruwe grafzerk

Deze grafzerk is compleet gemaakt van een ruw gehakte grafsteen. Omdat veel grafzerken om een meer traditionele manier worden gemaakt met rechte gezoete of gepolijste natuurstenen dekplaat, valt deze ruwe grafzerk des te meer op. De schoonheid zit in d... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35048
Artikelnummer 15748
Collectie Grafzerken, Kunstenaars, Ruwe steen
Diverse tags Mensen
Graftype Grafzerken
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Brons, Ruwe steen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars, Mensen
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Ruwe steen
Symboliek Mensen
Vormgeving Mensen/heiligen

Productomschrijving

Deze grafzerk is compleet gemaakt van een ruw gehakte grafsteen. Omdat veel grafzerken om een meer traditionele manier worden gemaakt met rechte gezoete of gepolijste natuurstenen dekplaat, valt deze ruwe grafzerk des te meer op. De schoonheid zit in de structuur en kleuren van de steen zelf, zodat er bijna niets aan toegevoegd hoeft te worden. Hier is alleen gekozen voor een bronzen beeldje en bronzen letters voor de naam. Subtiel maar heel krachtig.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.