Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Dubbel graf

Dubbel graf foto 1
Dit is een dubbel grafmonument met gestraalde glasplaat en grafbeplanting.In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk s... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 4632
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Christelijk, Engel, Robuust/groot
Cultuur Christelijk
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Beige
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Engel
Vormgeving Robuust/groot

Productomschrijving

Dit is een dubbel grafmonument met gestraalde glasplaat en grafbeplanting.
Engel
In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen en te beschermen. In de meeste grafmonumenten waar een engel wordt toegepast wordt is deze beschermende houding terug te zien. Naast bloemen- of lauwerkransen, worden engelen ook vaak met een muziekinstrument afgebeeld.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.