terug

Gedenkteken van olijfgroen natuursteen

Olijfgroen is een heel zachte, maar warme kleur voor een gedenkteken. Dit gedenkteken is helemaal van olijfgroen natuursteen gemaakt. Op de lettersteen, die een glooiende vorm heeft gekregen, is de tekst en de naam aangebracht. Een extra glasplaatje m... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 29098
Bloemen en planten Bloem, Roos
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Liefde Roos
Materiaal Glas, Natuursteen
Randbewerking glas Groen gebrokkeld
Symboliek Roos

Productomschrijving

Olijfgroen is een heel zachte, maar warme kleur voor een gedenkteken. Dit gedenkteken is helemaal van olijfgroen natuursteen gemaakt. Op de lettersteen, die een glooiende vorm heeft gekregen, is de tekst en de naam aangebracht. Een extra glasplaatje met een persoonlijke spreuk is daar aan toegevoegd. Dit glasplaatje is bovendien aan een kant ´gebrokkeld´. waardoor een fraai nonchalant detail ontstaat. Het geeft het gedenkteken een ´ruw randje´. Rondom het gedenkteken is omranding aangebracht en ook hiervan zijn de oppervlakken wat ruwer. Op dezelfde manier is de grafbedekking ook opgedeeld in twee vakken. Aan de voorzijde kunnen nabestaanden zelf groen toevoegen en het vak waarin de lettersteen staat is opgevuld met een bijpassend split.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.