Dubbel grafmonument in twee kleuren

Het dubbele grafmonument in dit voorbeeld heeft een opvallende kleurcombinatie. Op het liggend deel bedekken de twee grote dekplaten bijna de gehele zerk, waarbij alleen een klein deel met een glooiende lijn is open gelaten als bloemsparing, De dekplat... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35018
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Robuust/groot, Ruwe steen
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Beige, licht, Roze
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Roze
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het dubbele grafmonument in dit voorbeeld heeft een opvallende kleurcombinatie. Op het liggend deel bedekken de twee grote dekplaten bijna de gehele zerk, waarbij alleen een klein deel met een glooiende lijn is open gelaten als bloemsparing, De dekplaten heb een zachte kleur, bestaande uit roze en grijze tinten, net als de staande lettersteen. Dit zorgt ervoor dat het zwarte natuursteen van de basisplaat, die tevens als omranding dient, een behoorlijk contrasterende kleur is. Verder is er gekozen een smalle lettersteen in het midden van de zerk. Deze heeft een iets glanzende afwerking waarbij de randen bovenop en aan weerszijden ruw zijn gehakt. De teksten zijn met een bordeauxrode kleur ingeschilderd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.