Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Dynamisch grafmonument met draaibare elementen

Dynamisch grafmonument met draaibare elementen foto 1
Het staande deel van dit natuurlijke grafmonument bevat draaibare elementen. De bovenste twee delen van de lettersteen zijn op een rvs paal gemaakt, waarop deze twee delen onafhankelijk van elkaar kunnen draaien. Zo kunt het monument op elk moment een ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33334
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bewerking Gezandstraald
Bloem, plant of boom Blad
Collectie Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Modern
Dieren Vogel
Diverse tags Grafkunst
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs, Groen
Materiaal Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Het staande deel van dit natuurlijke grafmonument bevat draaibare elementen. De bovenste twee delen van de lettersteen zijn op een rvs paal gemaakt, waarop deze twee delen onafhankelijk van elkaar kunnen draaien. Zo kunt het monument op elk moment een ander gezicht geven door een van de elementen om te draaien. Hierdoor ontstaat er veel ruimte voor het plaatsen van verschillende persoonlijke teksten of illustraties. De lettersteen heeft een bijzondere bladvorm en is gemaakt van een natuursteensoort met een warme groene kleur. Op het liggende deel zorgen de gebogen banen van het zelfde natuursteen voor eenheid in het monument en ontstaat er ruimte voor beplanting. Het liggende deel is geheel omrand met RVS en deze omranding benadrukt fraai de afgeronde vormen van het monument.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.