Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Eenvoudige, natuurlijke zerk

Deze leistenen grafzerk is onbewerkt en dankt zijn kleur aan ijzeroxides. Op de zerk ziet u twee loden rozen en een bronzen opschrift.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop va... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22703
Artikelnummer 15748
Collectie Grafzerken, Leisteen, Natuurlijk, Onderhoudsvrij
Graftype Grafzerken
Kleur Bruin, Oranje
Materiaal Leisteen, Lood, Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Leisteen

Productomschrijving

Deze leistenen grafzerk is onbewerkt en dankt zijn kleur aan ijzeroxides. Op de zerk ziet u twee loden rozen en een bronzen opschrift.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.