Eigentijds en onderhoudsvrij gedenkteken

Een klassiek gedenkteken met een eigentijdse styling. Dat is hoe dit gedenkteken het beste omschreven kan worden. Zoals in veel klassieke grafmonumenten heeft ook dit gedenkteken een liggend deel dat geheel is afgedekt met een dekplaat en daarbij een r... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35390
Bewerking Gehakt, Gevlamd, Gezoet
Catalogus Budget, Grafmonumenten, Klassiek
Collectie Budget, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Onderdeel Letterplaat

Productomschrijving

Een klassiek gedenkteken met een eigentijdse styling. Dat is hoe dit gedenkteken het beste omschreven kan worden. Zoals in veel klassieke grafmonumenten heeft ook dit gedenkteken een liggend deel dat geheel is afgedekt met een dekplaat en daarbij een rechte lettersteen met de ingegraveerde teksten. Toch oogt het gedenkteken niet klassiek, maar juist heel eigentijds. Dat komt door de duurzame afwerking en details die er in zijn verwerkt. Zo is het hele gedenkteken met één soort natuursteen gemaakt, maar zijn sommige oppervlakken anders nabewerkt. De dekplaat heeft bijvoorbeeld een ruwer gevlamd oppervlak, waarbij de randen rondom zijn gehakt. Dit zorgt ervoor dat het natuursteen lichter van kleur wordt De omranding waar de dekplaat op rust is juist gezoet en heeft strakke randen. Deze combinatie is ook aanwezig in de lettersteen, waar bij de buitenste delen ruwer zijn en het middelste deel een donkerdere kleur heeft en een matte afwerking door het zoeten. Een bijkomend voordeel is dat een gedenkteken als deze relatief weinig onderhoud nodig heeft.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.