Eigentijdse glazen grafsteen

Eigentijdse glazen grafsteen foto 1
De glazen letterplaat heeft een fraaie ijsblauwe kleur gekregen en is bijna compleet ondoorzichtig gemaakt. Door hierop de letters weer uit te sparen ontstaat een goed contrast. Op de glazen plaat zijn naast de opschriften ook illustraties van een bloe... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34193
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Orchidee
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De glazen letterplaat heeft een fraaie ijsblauwe kleur gekregen en is bijna compleet ondoorzichtig gemaakt. Door hierop de letters weer uit te sparen ontstaat een goed contrast. Op de glazen plaat zijn naast de opschriften ook illustraties van een bloemen toegevoegd, beide bloemen zijn orchideeën. Achter de glazen letterplaat is een tweede letterplaat geplaatst, welke van natuursteen is gemaakt. Ook dit element heeft een opschrift dat fraai wit is ingeschilderd. Deze staande delen staan overigens niet helemaal op de buitenste rand van het graf, maar een stukje naar binnen op een iets verhoogde band van natuursteen dat als voetstuk dient. De omranding is ook van natuursteen gemaakt en bevat nog twee andere iets verhoogde plateau's van een lichtere steensoort. Alle oppervlakken van het natuursteen zijn mat afgewerkt wat samen met het glas voor een frisse, eigentijdse uitstraling zorgt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.