Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Enkele grafsteen met een natuurlijk karakter

Enkele grafsteen met een natuurlijk karakter foto 1
Het natuurlijke karakter is in deze grafsteen duidelijk aanwezig. Als lettersteen is er gekozen voor een onbewerkt exemplaar Sassoverde natuursteen, wat een levendige groene uitstraling heeft. Hierbij passen de ingetogen letters en de roos, beide van w... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 30770
Artikelnummer 15803
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d, Zonnebloem
Collectie Natuurlijk, Puur natuur
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Materiaal Brons
Patina Wassen gietwerk
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Zonnebloem

Productomschrijving

Het natuurlijke karakter is in deze grafsteen duidelijk aanwezig. Als lettersteen is er gekozen voor een onbewerkt exemplaar Sassoverde natuursteen, wat een levendige groene uitstraling heeft. Hierbij passen de ingetogen letters en de roos, beide van wasgietwerk, uitermate goed. Het zorgt er voor dat niets uit de toon valt, maar juist mooi in balans is. De brokkelige, onbewerkte uitstraling komt ook terug in de omranding. Deze vormt een kader voor het liggende deel, waarop alle ruimte is om zelf beplanting aan te brengen.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.