Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Gedenksteen algemeen graf

Gedenksteen algemeen graf foto 1
Gedenksteen voor een algemeen graf. De tekst is uit het cortenstaal gespaard. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen z... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20974
Artikelnummer Maatwerk, Persoonlijk en uniek
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Kunstenaars, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Algemeen
Materiaal Cortenstaal, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig

Productomschrijving

Gedenksteen voor een algemeen graf. De tekst is uit het cortenstaal gespaard.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.