Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Gedenksteen met glazen rivier

Gedenksteen met glazen rivier foto 1
Gedenksteen met een van gefuseerd glas gemaakte rivier. De diverse stukken blauw glas zijn samengesmolten tot een geheel.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zij... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18770
Artikelnummer Maatwerk, Persoonlijk en uniek
Collectie Exclusief, Modern, Onderhoudsvrij
Diverse tags Rivier
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Zwart
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuurlijk Rivier
Natuursteen kleuren Zwart
Persoonlijke toevoeging Decoratie - glas, Glasfusing decoratie - glas, Rivier
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Gedenksteen met een van gefuseerd glas gemaakte rivier. De diverse stukken blauw glas zijn samengesmolten tot een geheel.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.