Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Gedenkteken voor familigraf met zwerfkei en staal

Dit gedenkteken is ontworpen voor een familiegraf. Dankzij de eenvoud in het ontwerp is dit juist een heel tijdloos en uniek gedenkteken geworden. Rondom de brede grafzerk is een omranding van cortenstaal gemaakt. Deze omranding is breed genoeg om er e... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35228
Artikelnummer 15801
Collectie Natuurlijk
Grafbedekking Franse Boomschors
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Beige, Bruin, licht, Wit
Materiaal Cortenstaal, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Onderdeel Omranding
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Ruwe steen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit gedenkteken is ontworpen voor een familiegraf. Dankzij de eenvoud in het ontwerp is dit juist een heel tijdloos en uniek gedenkteken geworden. Rondom de brede grafzerk is een omranding van cortenstaal gemaakt. Deze omranding is breed genoeg om er eventueel een inscriptie in te maken. Voor het grootste gedeelte van het liggende deel is boomschors als grafbedekking toegepast, waarbij ook nog een strook van witte stenen is voorzien om het geheel iets speelser te maken. Midden op de grafzerk prijken een fraaie zwerfkei uit onze collectie en een cortenstalen letterplaat waarin de teksten zijn uitgespaard. Op de zwerfkei zijn juist de teksten met verheven bronzen letters gemaakt.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.