Gestapelde ronde schijven in modern grafmonument

Gestapelde ronde schijven in modern grafmonument foto 1
Dit moderne grafmonument is geheel ontworpen als kunstwerk. Het meest prominente deel van dit monument is de staande kolom die is opgebouwd met gestapelde ronde schijven van zwart en donkergrijs natuursteen. Deze schrijven bieden op een creatieve manie... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33335
Architectuur Trap
Bewerking Gezoet
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Kunstenaars, Modern
Graftype Enkel
Kleur Grijs, Zwart
Materiaal Brons, Natuursteen
Symboliek Mens, Trap

Productomschrijving

Dit moderne grafmonument is geheel ontworpen als kunstwerk. Het meest prominente deel van dit monument is de staande kolom die is opgebouwd met gestapelde ronde schijven van zwart en donkergrijs natuursteen. Deze schrijven bieden op een creatieve manier plaats aan de gegraveerde en wit ingeschilderde belettering en zorgen zo voor een duidelijk contrast. Het liggende gedeelte bestaat uit een gesloten dekplaat, waarin enkele ronde bloemvakken zijn uitgespaard. De twee donkere kleurtinten van het natuursteen en de strakke afwerking in combinatie met geven het groen geven het monument een zeer moderne uitstraling met ook een warme tint.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.