Glazen grafmonument

Glazen grafmonument foto 1
Het grafmonument bestaat uit twee licht gebogen glazen platen. Deze zelfde gebogen vorm komt terug in de vormgeving van de grafzerk.Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assort... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16101
Collectie Lichte grafstenen, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, licht
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het grafmonument bestaat uit twee licht gebogen glazen platen. Deze zelfde gebogen vorm komt terug in de vormgeving van de grafzerk.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.