Glazen grafsteen met gebogen glas

Glazen grafsteen met gebogen glas foto 1
Dit monument bestaat uit een grafsteen met twee gebogen glasplaten. Hierin is de achterste plaat gekleurd en semi-transparant gemaakt, waarbij de afbeelding op de achtergrond is uitgespaard. Daaronder is met wit emaille persoonlijke spreuk aangebracht.... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32985
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs, Kleurrijk
Liggende deel Glas, Natuursteen, Rivier
Materiaal Glas, Natuursteen
Productsoort Fotoartikel, Glazen foto, Silhouette
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit monument bestaat uit een grafsteen met twee gebogen glasplaten. Hierin is de achterste plaat gekleurd en semi-transparant gemaakt, waarbij de afbeelding op de achtergrond is uitgespaard. Daaronder is met wit emaille persoonlijke spreuk aangebracht. De voorste glasplaat is wel transparant, maar het glas daarvan is diepblauw gekleurd en bevat de naam en data van de overledene. Omdat de gebogen glasplaten gedeeltelijk achter elkaar staan, is er een ton-sur-ton effect zichtbaar. Ook de fraaie omgeving rondom het monument draagt hieraan bij. De omgeving heeft namelijk invloed op de uitstraling van een gedenkteken en daarom vragen wij om een foto van het graf mee te brengen wanneer u bij ons langskomt voor een gedenkteken. Het liggende gedeelte van het monument is geheel bedekt met een dekplaat van natuursteen, waarin een glazen rivier is gemaakt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.